top of page
  • Poza scriitoruluiTuncay Ozturk

Oboseala cauzată de fibromialgie

Actualizată în: 28 feb. 2019


tuncay ozturk fibromialgie oboseala

Oboseala persistentă și senzația de slăbire este o altă plângere asociată cu fibromialgia. Oamenii se simt adesea obosiți chiar și atunci când ar trebui să se simtă odihniți, cum ar fi după un somn bun. Unii spun că e ca și cum ai avea gripă. Uneori se compară cu orele lungi de lucru și lipsa multă somn.


Poate vă simțiți prea obosit să faceți sport sau mai obosit după un antrenament. Lucruri simple cum ar fi cumpărăturile de zi cu zi sau pregătirea cinei vă pot seca de puteri. Începerea unui proces, cum ar fi îmbrăcarea sau călcarea hainelor, ar putea presupune prea mult efort pentru dumneavoastră. S-ar putea să fiți chiar prea obosit pentru partenerul dumneavoastră.
306 afișări1 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate

1 Comment


anca.corinaacatrinei
Feb 15, 2019

Din cate am citit aici despre fibromialgie,mi-am regasit aici toata simptomatologia.Am 40 de ani,durere cronica de ani de zile intr-un punct fix din spate care iradiaza in mina dreapta cu durere maxima in umar iar pe timpul noptii durerea devine si mai acuta si cuprinde toata partea dreapta inclusiv piciorul.Nu am spondiloza cervicala.

Like
bottom of page