POT LUCRA PERSOANELE CU FIBROMIALGIE?
top of page
  • Poza scriitoruluiTuncay Ozturk

POT LUCRA PERSOANELE CU FIBROMIALGIE?

Actualizată în: 28 feb. 2019


tuncay ozturk fibromialgie sfaturi

Prin auto-gestionarea durerii fibromialgiei și controlul stresului zilnic, cei mai mulți oameni cu fibromialgie pot face aproape orice doresc. Dacă nu aveți dureri fizice care sunt legate direct de muncă, ar trebui să puteți face modificări simple la locul de muncă care vă permit să continuați să lucrați.


Multe persoane cu fibromialgie continuă să lucreze integral sau parțial. Dar durerea cronică și oboseala asociată cu fibromialgia fac deseori dificilă munca. Dacă sunteți angajat, este important să aflați cum să gestionați simptomele fibromialgiei și să faceți față durerii și oboselii.


PACIENȚII CU FIBROMIALGIE SUNT MAI SENSIBILI


Pacienții cu fibromialgie pot avea praguri de durere mai mici decât persoanele fără fibromialgie.

Fibromialgia este un sindrom dureros complex, cu simptome care includ dureri musculare, oboseală, tulburări de somn și puncte de tender în anumite puncte ale corpului. Cauza exactă nu este cunoscută.

În comparație cu persoanele fără fibromialgie, pacienții cu fibromialgie tind să proceseze durerea în mod diferit și să fie deosebit de sensibili la durere.

Exact cum se dezvoltă aceste probleme nu este clară. Aflați mai multe despre procesarea durerii în fibromialgie poate duce la noi tratamente cu fibromialgie.



507 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page