top of page
  • Poza scriitoruluiTuncay Ozturk

AR TREBUI SA FACETI SPORT DACA AVETI FIBROMIALGIE SI VA SIMTITI OBOSITI?

Actualizată în: 28 feb. 2019


tuncay ozturk fibromilagie sport

Având în vedere modul în care vă simțiți, poate doriți să vă îndepărtați de exerciții fizice. Dar este una dintre cele mai eficiente modalități de a trata fibromialgia.


Când sunteți prea obosit să faceți exerciții, această lipsă de activitate duce la o mai mare slăbiciune musculară și o mai mare oboseală. În timp, exercițiul obișnuit reduce oboseala. Consistența poate avea un impact mai mare decât intensitatea.


Este posibil ca exercitarea să creeze, de asemenea, o reacție în lanț pozitivă care stimulează funcția creierului. Studiile arată o legătură între capacitatea fizică și capacitatea de gândire. Oamenii care pot face mai mult din punct de vedere fizic fac adesea mai bine în domenii precum atenția și luarea deciziilor.


Începeți într-un ritm ușor. Lucrați cu un fizioterapeut pentru a găsi programul potrivit pentru începători și pentru a-l adapta pe măsură ce deveniți mai puternic. Acest lucru este util mai ales dacă sunteți nervos în ceea ce privește sportul.


Forța de antrenament vă ajută să vă recâștigați musculatura, și asta ajută la durere și oboseală pentru unii oameni. Utilizați benzi de rezistență sau o greutate redusă pentru a începe.423 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comentarios


bottom of page