CE ASCUND, DE FAPT, ANALIZELE DUMNEAVOASTRĂ?
top of page
  • Poza scriitoruluiTuncay Ozturk

CE ASCUND, DE FAPT, ANALIZELE DUMNEAVOASTRĂ?


tuncay ozturk dureri mana

Dragi prieteni,

 

Vreau să împărtășesc și astăzi un articol despre unul dintre pacienții mei. Acum câteva săptămâni am avut un pacient care a venit cu dureri de mână. Mâna sa era într-o situație atât de dureroasă încât, în ultima perioadă, nu o putea folosi deloc. Acesta nu reușea să facă flexie sau extensie cu mâna, neputând ridica nici măcar 1 kilogram. Toate analizele erau curate. Când devenim pacienți și ne aflăm într-o astfel de situație, simțim cu adevărat disconfortul, întrucât apare, evident, un mare semn de întrebare.

Dacă toate analizele sunt bune, de ce există durere? Cu cât trăiți mai mult cu un diagnostic necunoscut, cu atât se amplifică mai mult problema mentală. Deci, care este răspunsul?

 

Este adevărat că nu puteți vedea toate problemele reieșind din analize. Blocajele funcționale pe țesuturile moi sunt probleme mecanice și mecanismul de compasare poate funcționa atât de bine în corpul dvs., încât uneori, nu puteți vedea nimic anormal în analize, dar simțiți o durere îngrozitoare. Din acest motiv, consultarea manuală este singura modalitate de a determina problema. În cadrul consultației am aflat că țesuturile moi afectate opuneau rezistență la mișcări normale. Fiecare țesut afectat a fost tratat manual și după numai 5 ședințe, pacientul a fost deja capabil să-și folosească mâna funcțional.

 

Nu vă faceți griji dacă aveți durere dar toate analizele sunt curate. Analizele sunt doar o parte a conlucrării, cea mai importantă parte fiind consultarea fizică.

1.045 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page