top of page
  • Poza scriitoruluiTuncay Ozturk

CUM POT CREEA CONFUZII DURERILE DE SPATE?

Actualizată în: 28 feb. 2019


tuncay ozturk dureri de spate tratamente

Dragi prieteni,

 

În timp ce durerea de spate pare să fie cea mai mare problemă a acestor timpuri, explorăm zi de zi metode mai eficiente pentru a trata durerile de spate.


Săptămâna trecută am investigat un caz ce acuza o durere de spate teribilă. Poziția ei, de la mers până la stat în picioare, se schimbase.


Multe mecanisme de compensare au funcționat și tocami de aceea, a fost teribil de greu să găsim sursa problemei. Am analizat toate lanțurile de mușchi și, în final, în sesiunea a treia am aflat rădăcina problemei care ne-a surprins. În timp ce ne gândeam că sursa problemei vine din spate, de fapt era o problemă inghinală. După ce am aflat exact locul, am aplicat terapia manuală și tehnici de osteopatie, ce și-au arătat imediat efectul asupra problemei ei și, în acea sesiune, postura ei era deja în formă dreaptă.


Am invitat-o ​​încă o dată la control pentru a fi sigur că totul este bine. Este adevărat că durerile de spate pot fi un dezastru de multe ori pentru calitatea vieții noastre, dar pot fi, de asemenea, extrem de ușor de tratat atunci când găsiți problema exactă.

 

Să aveți zile minunate și fără durere!132 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page