Nu lăsa durerea să-ți conducă viața!
top of page
  • Poza scriitoruluiTuncay Ozturk

Nu lăsa durerea să-ți conducă viața!



Bună ziua, dragii mei!

Astăzi imi doresc sa împartașesc cu voi un alt caz întâlnit la cabinetul meu.

Un tânăr jucător profesionist de tenis s-a confruntat cu o durere de spate și de șold de mai bine de un an de zile, durere ce l-a determinat să se oprească din antrenamentele sale de tenis.

Uneori, această durere o resimțea în zona spatelui, alteori în zona șoldului, de multe ori coborând spre picior. A incercat diverse tratamente recomandate, chiar si in Germania, însă atunci când se reapuca de antrenamente resimțea exact aceeași durere.

Din această cauză a renunțat la tenis și a picat într-o mare depresie, nemaicrezând în visul lui de mic copil, cel de a juca tenis si de a face performanță.

În cele din urmă, a decis sa mai dea o șansă recuperării lui apelând la cabinetul meu. Am analizat foarte bine situația lui, după care am decis sa începem un tratament împreuna.

Cel mai mult m-am concentrat asupra tratării mușchilor, deoarece, atunci când simți o amplificare a durerilor în momentul eforturilor fizice, consider că acestea sunt cauzate în cea mai mare parte de mușchi.

După fiecare ședință, acesta a simțit diferența dintre tratamentele pe care le facea în trecut și cel pe care îl făceam împreună, starea lui fiind din ce în ce mai bună.

După cateva saptamani de recuperare fizică, acesta și-a reluat antrenamentele de tenis și acum poate juca la fel de bine ca înainte. A venit la mine fericit pentru a-mi împărtași starea lui de bine și am observat în ochii lui încrederea pe care și-a recâștigat-o.

În acel moment am realizat cât de important este să nu renunți niciodată la ce te face fericit și să încerci mereu să găsești o soluție atunci când te confrunți cu o problemă de sănătate, pentru că trebuie să îți urmezi visele și meriți să te bucuri de o viață sănătoasă.

9 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page