STIAȚI CĂ DUREREA DUMNEAVOASTRĂ DE SPATE POATE CAUZA DISFUNCȚIONALITĂȚI ERECTILE?
top of page
  • Poza scriitoruluiTuncay Ozturk

STIAȚI CĂ DUREREA DUMNEAVOASTRĂ DE SPATE POATE CAUZA DISFUNCȚIONALITĂȚI ERECTILE?

Actualizată în: 28 feb. 2019


tuncay ozturk dureri de spate

Există mulți factori ce pot cauza disfuncționalități erectile, precum circulația slabă, medicamentația, sau chiar stresul. Unul dintre cele mai importante motive este slaba stimulare a nervilor , mai exact, senzația de ciupire a nervilor. O abordare din punctul de vedere al unui osteopat poate implica și nervii hipersensibili și ramurile acestora, drept cauză a disfuncționalității erectile.


Așadar, durerea de spate există la toți pacienții de sex masculin, cu disfuncționalități erectile.

Aceasta este și povestea unuia dintre pacienții mei. În timpul consultației, acuza dureri de spate. În timpul tratamentului, a menționat și despre această disfuncționalitate erectilă. În acest sens, am modificat tratamentul, axându-mă pe zona sacrală, etajul pelvian și mai mulți mușchi ce sunt în strânsă legătură cu această afecțiune. La următoarea ședință, tratamentul se dovedea, deja, a fi eficient.


În concluzie, dacă vă confruntați cu disfuncționalități erectile , ar trebui să vă gândiți că ambele pot fi cauzate de aceeași sursă, necesitând un tratament multidisciplinar când aceste simptome sunt regăsite la bărbați.



63 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page