RECUPERARE PENTRU A UȘURA DUREREA DE SPATE
top of page
  • Poza scriitoruluiTuncay Ozturk

RECUPERARE PENTRU A UȘURA DUREREA DE SPATE


tuncay ozturk dureri de spate sfaturi

Dacă vă doare spatele, terapia fizică poate fi biletul dumneavoastră pentru eliberare. Îți ușurează durerea și te ajută să te miști mai bine.

Dacă optați pentru terapia fizică exact când problemele de spate apar , este posibil să evitați intervenția chirurgicală. Chirurgia ar trebui să fie ultima decizie tot timpul. Și dacă aveți nevoie de o operație, terapia fizică vă poate ajuta să vă recuperați.


Scopul terapiei fizice este să vă facă mai ușoare sarcinile și activitățile zilnice. Vă va ajuta cu mersul pe jos, urcarea pe scări sau chiar intrarea și ieșirea din pat.


Indiferent de nevoile dvs., putem veni cu un plan de tratament care să vă ajute. Dar primul lucru pe care încercăm să-l facem este să vă ușurați durerea din spate și să vă creșteți flexibilitatea. Pentru a face acest lucru, putem încerca ceea ce se numește "terapie manuală, osteopatie, chiropractică". Beneficii:


Mobilitate. Mișcările încetinite, măsurate sunt folosite pentru a răsuci, trage sau împinge oasele și articulațiile în poziție. Acest lucru vă poate ajuta cu flexibilitatea.

Manipulare. Terapistul dvs. pune presiune asupra corpului cu mâinile sau cu un dispozitiv. Aceasta poate varia de la blând la puternic, și de la lent la repede.

La domiciliu sau în birou.Vă putem învăța exerciții specifice de întindere pentru a scăpa de durere și rigiditate. După ce ne concentrăm asupra durerii dvs., vom lucra probabil pentru a vă îmbunătăți flexibilitatea, forța și rezistența.


Iată câteva sfaturi:


Păstrați o poziție bună. Faceți acest lucru pe parcursul activităților zilnice. Ascultați-vă corpul. Dacă vă simțiți inflamat sau rigid, schimbați postura și mecanica corpului.


Stați drept. Se simte mai bine și pune cel mai puțin stres pe spate. Și când stați, întindeți-vă spatele de cinci până la zece ori dacă vă simțiți rigid.Ideea este de a vă întări și de a vă învăța din nou mușchii, astfel încât să puteți face față activităților zilnice.


Calculator. Ecranul trebuie să fie la nivelul ochilor, capul să se întoarcă și bărbia să fie înăuntru. Stați în scaun și folosiți o rolă lombară. Încercați să păstrați tot ce citiți sau vizualizați la nivelul ochilor.


Hobby-uri. Pentru lucruri cum ar fi quilting, coaserea și scrapbooking, nu te uita în jos pentru o lungă perioadă de timp, fără a lua o pauză. Schimbă-ți poziția și întinde-te în direcția opusă la fiecare 20 de minute.


Curățenia. Îngenuncheați, dacă este posibil, pentru a vă menține coloana vertebrală într-o poziție neutră.


Uitatul la TV. Stați drept. Nu mâncați. Ridicați-vă din când în când și plimbați-vă.


27 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page