Cum procedăm în cazul durerilor inghinale?
top of page
  • Poza scriitoruluiTuncay Ozturk

Cum procedăm în cazul durerilor inghinale?



tuncay ozturk, durerilor inghinale, recuperare

Dragi prieteni,

Vă scriu acest mic fragment ca urmare a unei vizite pe care mi-a făcut-o un fost pacient acum o săptămână, din cauza unei dureri cervicale. În compunerea acestui mesaj nu am plecat de la problema pe care o tratăm în prezent, ci de la o altă durere supărătoare cu care acesta s-a confruntat.

Acum trei ani, când a venit pentru prima oară la clinica mea de recuperare, acuza o durere în regiunea inghinală. Este destul de dificil de localizat o sursă clară a durerii în această zonă, pentru că ea poate fi provocată de diverse afecțiuni. De asemenea, regiunea inghinală poate fi asemănată cu un punct de întâlnire al nervilor, ligamentelor și diferiților mușchi, iar din acest motiv, tratamentul impune anumite dificultăți. Un rol fundamental îl are consultul, pentru că permite evaluarea caracteristicilor fiecărui caz în parte. Deși apariția durerii poate părea înfricoșătoare, stabilirea unui diagnostic și un tratament adecvat sunt cele care vor duce la vindecare.

Pentru a încheia într-o notă pozitivă, vă mai spun că în toți acești trei ani, pacientul nu a mai suferit de nicio durere în zona inghinală!

6 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page