Evaluarea este cea mai importantă
top of page
  • Poza scriitoruluiTuncay Ozturk

Evaluarea este cea mai importantă



Bine v-am regăsit, dragi prieteni

Astăzi aș vrea să vă scriu despre o poveste impresionantă pe care am întâlnit-o la mine la centru. În ani, după experiența pe care am dobândit-o, un lucru este clar, întodeauna trebuie să mă focusez pe a face o evaluare perfectă deoarece daca nu reușesc să desopăr sursa problemei, uneori tratamentul poate să fie o simplă pierdere de vreme.

Așadar, un pacient cu cea mai groaznică durere, a venit să mă viziteze. Suferea de foarte mulți ani de aceste dureri, iar ca tratament, folosea o proteza pentru incheietura mâinii, urmată de niște injecții și exerciții speciale pentru mână.

Corpul uman are propria logica și funcționează într-un anumit fel, așa că trebuie să avem mare grijă să înțelegem cu exactitate tot procesul.

La evaluare, am realizat faptul că încheietura nu avea nicio prolema, de fapt și la mână chiar nu a trebuit să intervin deloc. Era vorba de o problemă cu musculatura paravertebrală. Am tratat doar mușchii din spate ai corpului o singură sesiune și la câteva zile încă una, iar după aceea, durerea a fost rezolvată.

Tind să menționez mereu că evaluarea este de fapt cel mai important tratament.

O zi buna și aveți grijă de corp!

5 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page