top of page
  • Poza scriitoruluiTuncay Ozturk

Voi cum faceți genuflexiunile?Bun găsit, dragi prieteni, Există un tip de exercițiu pe care îl facem în programele de fitness și recuperare de care vreau să vă vorbesc astăzi. Este vorba de exercițiul de genuflexiune. Acest exercițiu poate afecta protocolul tratamentului dvs de recuperare sau poate ajuta procesul de vindecare.

Dacă faceți acest exercițiu greșit, vă puteți răni genunchiul, și dacă aveți deja o intervenție chirurgicală la genunchi, va trebui să fiți atenți atunci când faceți acest exercițiu în protocolul de recuperare.

Așadar, care este cel mai bun mod de a face acest exercițiu? -Mențineți întregul corp drept tot timpul -Mențineti spatele drept, cu pieptul și umerii sus -Atunci când vă aplecați, concentrați-vă să mențineți genunchii în aceeași linie cu talpa -Aprecați-vă până în punctul în care șoldurile sunt mai jos decât genunchii Acestea sunt principalele reguli în procesul de recuperare de care trebuie să țineți cont dacă folosiți acest tip de exercițiu de genuflexiune. Eu nu sugerez acest tip de exercițiu în partea incipientă a perioadei de recuperare medicală.

6 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page